counter create hit

مطالب مرتبط:
کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

مجله سرآشپز: کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد مورد نیاز بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم نخود (خیس شده): 75 گرم گوشت چرخ کرده: 2 ...

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

وب سایت بدونیم: باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو  می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما این ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

برترین ها: حلیم بادمجان پیش غذایی سنتی و مجلسی است که طرز تهیه دو مدل آن را برایتان آورده ایم.  این حلیم دل‌چسب ایرانی، مناسب مهمانی‌های شما بوده و با تزیین رنگینی که می‌شود به سفره شما رنگ و لعاب می‌دهد. حلیم بادمجان یک غذای خوش‌مزه و پرطرفدار در بین ما ایرانی‌ها ا ...

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه

روش تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی خوشمزه  امروز بشما یک دسر واقعا خوشمزه و عالی را آموزش میدهیم، همه ی ما از خوردن یک شکلات خوشمزه گرم خانگی لذت می بریم.    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انت ...

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این کوفته‌های گوشت را به‌صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند.میزان سرو: 2 الی 4 نفرمواد لازم: نان لواش: 2 عدد برنج: یک پیمانه گوجه فرنگی ( ...

با سس گاناش شکلاتی کیک ها را تزئین کنید

با سس گاناش شکلاتی کیک ها را تزئین کنید

وب سایت سوران: امروزه کرم های بسیار زیادی وجود دارند که برای طعم دار کردن و همچنین پوشش و زیبایی کیک ها به کار برده میشن. کرم های خامه ای، کره ای، پنیری و کرم های پر طرفدار شکلاتی. گاناش یا گَنِش ها، یکی از همین انواع کرم های شکلاتی هستند که از ترکیب خامه و ش ...

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

هرچند بعضی ها خوردن بستنی را محدود به گرمای هوا کرده اند اما تجربه یک بستی خوشمزه در ...

سوپ اسپاگتی؛ سریع و خوشمزه

برای تهیه این اسپاگتی دلچسب، نیازی به پختن رشته ها درآب جوش نیست، کافی است که پاستا را در سس آبدار و پرادویه آن بپزید و آن را در کاسه های سوپ خوری سرو کنید. ...

این ماهی های حلزونی، فوق العاده اند

بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره، مخصوصا غذاهای دریایی که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.

طرز تهیه کال کباب شمالی

کال کباب یکی از پیش غذاهای پرطرفدار گیلانی است. طرز تهیه کال کباب گیلانی و اصیل کمی وقت گیر است و به بادمجان کبابی، سیر، گردو و … نیاز دارد. آسمونی در این بخش طرز تهیه کال کباب شمالی را منتشر می کند. کال کباب چیست؟ کال کباب یکی از پیش غذاهای بسیار خو ...

سبزیجات تازه را به موقع داخل غذا بریزید

سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه پخت و پز داخل قابلمه بریزید.

طرز تهیه چیز کیک عسلی

مواد لازم برای چیز کیک عسلی بیسکویت ساده 2 عدد پنیر خامه ای 250 گرم عسل ¼ پیمانه بیسکویت تارت 12 عدد خامه غلیظ 300 میلی لیتر طرز تهیه چیز کیک عسلی بیسکویت های ساده را در غذاساز به شکل پودر درآورید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد. سپس با استفاده از یک همزن برق ...

طرز تهیه رول یوفکا؛ گاهی کمی تنوع لازم است

طرز تهیه رول یوفکا؛ گاهی کمی تنوع لازم است

با خمیر یوفکا لقمه هایی به این خوشمزگی درست کنید و از زندگی لذت ببرید.

طرز تهیه ی دسر سه طبقه ی شکلاتی

دسرهای چندلایه و چند رنگ به دلیل شکل زیبایی که دارند، برای سرو در مهمانی ها و جشن ها مناسب هستند. امروز برای شما طرز تهیه ی دسر سه طبقه ی شکلاتی را قرار داده ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

سالاد برگر شام رژیمی لذیذ

سبزیجات از منابع بسیار غنی فیبر هستند و فیبر علاوه بر اینکه سیرتان می کند به دستگاه گوارش نیز کمک می کند عملکرد بهتری داشته باشد.

ساندویچ های بی رحمانه ، با برنج و کوفته

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

ماهانه ونک - بیتا manouchehri: این اغلب گوشت مانند ساندویچ ، در علاوه بر این به سالاد یا ماست میل کنید.میزان اعتبار: 2 تا 4 نفرمواد لازم: تجربه: 2 عدد برنج: یک فنجان گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری پول: فنجان + 2 قاشق غذاخوری فایل: مقدار مورد نظر مواد لازم کوفته: گوشت چرخ شده: 250 گرم پیاز (رنده شده): شماره سیر (ریز خرد شده): یک حبه زیره سیاه (بود): یک قاشق چای خوری آب: یک قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک قاشق چای خوری نمک: یک قاشق چای خوری پنیر چدار (رنده شده): یک سوم فنجان     روش تهیه: 1. برنج و گوجه فرنگی رنده شده. روغن زیتون و نمک و آب را در ظرف فر و با هم مخلوط کنید. در گلدان و اجازه دهید در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد. 2. برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.   3. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.   4. دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.   5. مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند. 6. نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.   7. نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.   8. سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.